Pentru orice participant pe piața de imobiliare din Chișinău este extrem de relevant să aleagă cea mai comodă și sigură locație pentru viitorul complex rezidențial. Echipa Altitudo a abandonat șabloanele și îți oferă posibilitatea de a locui în suburbia Chișinău, într-un spațiu liniștit și perfect pentru confortul familiei dumneavoastră. 

Localitatea Ghidighici este varianta pentru care am optat, deoarece este amplasată la distanța de 9 kilometri de la bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, iar complexul nostru locativ cu apartamente noi de vânzare sunt poziționate optim față de infrastructura întregii localități. Vei fi la cinci minute de grădinița de copii nr. 203 și școala medie de cultură generală nr. 79, asigurând astfel cu succes activitățile copilului tău. 

Orașul Ghidighici dispune și de locuri în care puteți valorifica potențialul sportiv al familiei dumneavoastră. Stadionul principal are o capacitate de 1500 de locuri și până în 2014 a fost arena de casă a clubului FC Rapid Ghidighici. Cel mic este disponibil pentru amatori. 

Un alt avantaj evident al unui bloc locativ sau al unei case în Ghidighici este asigurarea cu transport public. În imediata apropiere a complexului Altitudo există stație de transport public, iar din Chișinău până la destinație puteți apela la rutele de autobuz nr. 46 (piaţa D.Cantemir – s. Ghidighici) și 32 (str. Ciuflea - s. Ghidighici). 

Indubitabil, veți experimenta traiul într-un apartament în bloc nou într-o zonă ecologică curată și echilibrată. 
Datele Dvs. au fost salvate cu succes.