Accentul în munca noastră este pus exclusiv pe calitate. De aceea, alegem cei mai buni furnizori de materiale de construcție. 

  1. Folosim cărămidă Brikston, această marcă utilizând ca materie primă o argilă de calitate superioară, produs 100% natural. Mai mult, în toate etapele de producere a cărămizilor se folosesc exclusive materiale naturale. Argila este atent preparată și procesele de fabricație a blocurilor ceramice se desfășoară sub un control strict. Un apartament în blocul nou din Ghidighici, construit din cărămidă Brikston rezistă mai mult de o viață.
  2. Instalăm termopane cu 5 camere și geamuri energetic eficiente REHAU. nu doar vei economisi la facturi iarna, dar vei avea și un echilibru termic potrivit, în orice perioadă a anului. Geamul termopan REHAU economisește cu 50 % mai multa căldură, prevenind totodată fenomenul de condens .
  3. Instalăm cazane BOSC pentru ca apartamentul să fie conservat și păstrat intact până la momentul când te vei instala confortabil în el.
    Instalăm uși blindate, pe care nu vei fi nevoit să le mai schimbi și care îți vor garanta siguranța propriei locuințe.
  4. Utilizăm finisajele BAUMIT. Aceste materiale sunt cercetate și concepute în cel mai mare proiect de cercetare comparativă din Europa în domeniul materialelor de construcție. Baumit oferă sisteme de izolație termică exterioară de înaltă calitate, compuse din materiale eficiente de termoizolație, adezivi certificați și finisaje inovatoare de top. Sistemele compozite termoizolante îți protejează pereții de influențele externe și asigură că structura pereților rămâne uscată și fără tensiuni. Dar mai presus de toate, o bună termoizolare păstrează temperatura spațiului interior constantă.

     

     


Datele Dvs. au fost salvate cu succes.